✓ GRATIS VERZENDING VANAF €30,-

Drup koffie algemene header

Meest gestelde vragen

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of opmerking over een bestelling, product, retour, etc.? Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet tussen neem dan even contact met ons op via info@drupkoffie.nl. Dan helpen we je graag persoonlijk verder.

Onze koffiebonen

Onze koffiebonen worden meerdere keren per week gebrand. We hanteren een 100% versheidsgarantie! Dit houd in dat onze koffiebonen binnen 3 dagen na het branden bij jou thuis worden bezorgd. Zo kun jij genieten van een hoge kwaliteit verse gebrande koffiebonen!

Onze koffiebonen behouden hun aroma's en optimale smaak gemiddeld 6 tot 8 weken na het branden van de koffiebonen. Daarna zwakt de fijne smaak van de bonen af. Dit is natuurlijk zonden!

Tip: Bewaar je koffiebonen ieder geval afgesloten op een donkere plek.

Er zijn twee type koffiebonen die de koffiemarkt domineren, Arabica en Robusta. Onze melange zijn een heerlijke samenstelling van Arabica met een klein beetje Robusta koffiebonen. De single origin en direct trade koffiebonen zijn 100% Abrabica koffiebonen. Zo kan jij perfect het karakter van de koffie proeven.

Afhankelijk van de koffiezetmethode gebruik 7 tot 9 gram per kopje koffie. Deze hoeveelheid kan je als vuistregel aanhouden voor het zetten van een filter koffie. Uit 1 kilo zak koffiebonen van ons kan je ongeveer 125 kopjes koffie zetten.

Alle koffiesoorten die wij aanbieden zijn geschikt voor je volautomaat. Zowel de melanges als ook alle single origin koffiebonen. Onze koffiebonen niet vettig en zullen ze geen schade aanbrengen aan je zetgroep, molen en leidingwerk en zijn ze veilig te gebruiken voor jouw koffiemachinemachine.

Welke koffie het beste in de smaak valt, blijft een kwestie van smaak. Wij adviseren dan ook om te beginnen met onze proefpakketten om erachter te komen welke koffie het beste bij je past.

Geen probleem! We werken samen met PostNL. Als je de bezorger hebt gemist komt die de volgende dag weer langs of je bestelling te levert of levert de bestelling af bij een ophaalpunt. Je kunt altijd makkelijk je bestelling volgen met een track en trace code. Zo weet je altijd waar je bestelling is.

Bestelling en Levering

De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 1-2 dagen. Onze producten worden met postNL bij jou thuisbezorgd, voor bestellingen in België met Bpost.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Helaas kan het wel een voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Heb jij 2 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dag even contact met ons op. Dan helpen we jou graag verder.

Om de een top kwaliteit verse koffiebonen aanbieden, worden de koffiebonen direct vanuit onze leverancier naar jou toe verzonden, apart van andere producten. In de meeste gevallen ontvang je de rest van jouw bestelling de volgende dag. Is dit niet het geval neem dan even contact met ons op. Dan helpen we jou graag persoonlijk verder.

Vanaf € 30,00 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De standaard verzendkosten zijn 3,95 euro.

We nemen ook zakelijke bestellingen aan. Wilt u graag een offerte op maat? Stuur dan een mail naar info@drupkoffie.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ruilen en Retourneren

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen naar ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Als je niet tevreden bent over jouw bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op jouw rekening staat.

Bekijk onze retour pagina om de exacte stappen te zien hoe je een product kan retourneren.

Als je een klacht of opmerking over je bestelling hebt, horen we dit graag. Gaan we kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Je kunt ons bereiken via info@drupkoffie.nl

Contact

Je kunt gemakkelijk contact opnemen door een email te sturen naar info@drupkoffie.nl. Binnen een dag beantwoorden we je email.