✓ GRATIS VERZENDING VANAF €30,-

Reviews

Based on 6 reviews
67%
(4)
17%
(1)
0%
(0)
17%
(1)
0%
(0)
G
Indonesië
Gerard van Dam
Lekkere koffie, alleen nog niet helemaal mijn smaak.

Over smaak valt altijd wel te twisten en is héél persoonlijk. Ik twijfel nog of de "Indonesië" mijn smaak wel is, dus de volgende keer toch nog eens een andere smaak proberen.
Wat ik wel een tegenvaller vond, en gelukkig zag ik het op tijd, is dat er een kiezelsteentje tussen de bonen zat. Waarschijnlijk zou dit niet zo goed zijn geweest voor het maalsysteem van mijn machine.

H
Brazilië
Hildegard Stremersch
Lekker vers

Vers gebrande bonen met heerlijke zachte smaak

D
Guatemala
Dokus Soetemans
Heel lekker en vol

Voor mij persoonlijk een heel aangename
Boon. Sterk van smaak zonder daardoor te bitter te zijn. Ik kan er zowel lekkere espresso’s mee maken als lekkere capuccinos.

D
Nicaragua
Dokus Soetemans
wat flauw van smaak

in vergelijking met de guatemala is de nicaragua eigenlijk een vrij flauwe boon. Wel lekker om cappuccino's mee te maken met een dubbel esspresso shot, maar als pure koffie mist er wat sterkte

M
Wereldse koffie proefpakket
Marjon Dekker-Warrink
Leuk om uit te proberen

Pas aan het tweede pak begonnen en tot nu toe ben ik heel tevreden en blij met de mogelijkheid om te testen welke ik het lekkerst vind

Heerlijk proefpakket!

Dit proefpakket is een goede manier om de verschillende bonen uit te proberen. Ik wist nog niet precies welke ik het lekkerste vond, dankzij dit proefpakket heb ik al twee keer Peru opnieuw besteld. Zeker aan te raden!