✓ Gratis verzending vanaf €25,-

drup koffie algemene pagina afbeelding

Over Drup Koffie

Om onze klanten te voorzien van de beste fair trade koffiebonen, werken wij via de volgende koffiebeloftes. Zo kan jij genieten van een heerlijk kop koffie!

superverse koffie thuis geleverd

Supervers thuis geleverd!

duurzame, eerlijke en verantwoorde specialty coffee

Duurzame, eerlijke en verantwoorde koffiebonen

Gratis verzending vanaf €25,-

Gratis verzending vanaf €25,-

Ons verhaal

Hallo, mijn naam is Lars de Jong oprichter van Drup Koffie Co. Begin 2020 heb ik Drup koffie opgericht vanuit een passie voor koffie en in het bijzonder specialty coffee. Deze passie is ontstaan tijdens mijn rondreis door Thailand, waar ik in aanmerking ben gekomen met een klein koffiemerk die zich bezig houd met het behoud en de restauratie van het regenwoud.

In Thailand worden grote delen van het regenwoud afgebrand voor vruchtbare landbouwgrond, dit is natuurlijk zonden. Daarom zijn een paar lokale boeren overgestapt naar het verbouwen van koffiebonen. De koffieplanten kunnen verbouwd worden in de schaduw van het regenwoud, dit zorgt ervoor dat het regenwoud niet afgebrand hoeft te worden. Hiermee helpen de lokale boeren mee aan het behoud en de restauratie van het regenwoud.

Dit is wat ons van origine drijft, koffie met een verhaal! Wij vertellen je graag meer over onze fair trade koffiebonen uit verschillende landen. We nemen je graag mee in de reis die onze koffiebonen afleggen.

Ontdek meer..

Onze missie

Wij hebben ervoor gekozen onze single origine en direct trade koffiebonen voor een eerlijke prijs direct bij de koffieboer in te kopen. Zo krijgen de koffieboeren 2 tot 3 keer meer betaald dan bij supermarkt koffies.

Hierdoor zijn onze koffiebonen niet alleen fair trade, maar helpen we de koffieboer ook met het verbeten van de plantages en steunen we lokale projecten. Kan jij genieten van een betere, hogere kwaliteit koffie!

Bekijk onze koffiebonen

Oprichter Drup Koffie Co.

Lars de Jong