✓ GRATIS VERZENDING VANAF €30,-

Drup koffie algemene header

Over Drup Koffie

 
Drup koffie is opgericht in 2020  
Om onze klanten te voorzien van de beste single origin & direct trade koffiebonen, worden ze dagelijks ambachtelijk gebrand en super vers bij jou thuis bezorgd!
 
Wij richten ons op koffiebonen met een mooi verhaal, die zowel goed zijn voor het milieu, onze koffieboeren en natuurlijk lekker smaken.

Ons verhaal

Drup koffie is opgericht vanuit een passie voor koffie en in het bijzonder specialty coffee. Deze passie is ontstaan tijdens mijn rondreis door Thailand, waar ik in aanmerking ben gekomen met een klein direct trade koffiemerk die zich bezig houd met het behoud en de restauratie van het regenwoud.

Koffieplanten kunnen verbouwd worden in de schaduw van de bomen. Dit zorgt ervoor dat het regenwoud niet afgebrand hoeft te worden voor kostbare landbouwgrond. Op deze manier helpen de lokale boeren mee aan het behoud en de restauratie van het regenwoud en verdienen ze een eerlijke kost.

Dit is wat ons van origine drijft,koffie met een verhaal!Wij vertellen je graag meer over onze fair trade koffiebonenuit verschillende landen. We nemen je graag mee in de reis die onze koffiebonen afleggen.

Onze missie


Wij hebben ervoor gekozen onze single origine en direct trade koffiebonen voor een eerlijke prijs direct bij de koffieboer in te kopen. Zo krijgen de koffieboeren 2 tot 3 keer meer betaald dan bij supermarkt koffies.

Hierdoor zijn onze koffiebonen niet alleen fair trade, maar helpen we de koffieboer ook met het verbeten van de plantages en steunen we lokale projecten. Jij kan genieten van een betere, hogere kwaliteit koffie!

Ontdek meer...

Oprichter Drup Koffie Co.

Lars de Jong