✓ GRATIS VERZENDING VANAF €30,-

Drup koffie blog header

Onze koffie

Om onze klanten te voorzien van de beste fair trade koffiebonen, werken wij via de volgende koffiebeloftes. Zo kan jij genieten van een heerlijk kop koffie!

Dagelijks ambachtelijk gebrande koffiebonen

Dagelijks ambachtelijk gebrand

Single origin & direct trade koffiebonen

Single origin & direct trade specialty coffee

Super verse koffie thuis geleverd

Supervers thuis geleverd!

Specialty coffee

Al onze single origin & direct trade arabica koffiebonen kunnen worden aangeduid als specialty coffee. Maar wat is specailty coffee precies? De uitleg is simpel: specialty coffee zijn koffiebonen die groeien in microklimaten. Voornamelijk 100% arabica koffiebonen. Deze microklimaten zorgen voor unieke smaakeigenschappen in de koffiebonen. Daarnaast worden de koffiebonen met de hand geplukt als ze rijp zijn. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit bonen. Kortom, crème de la crème binnen de koffie wereld.

Onze koffiebonen

Ontdek alles over onze single origin & direct trade koffiebonen!

Colombia - Single Origin

Deze single origin koffie is complexen en veelzijdig. Het is een heerlijke, romige, stevige, volle body koffie met tonen van melkchocolade, karamel en perzik.

Lees meer

Ethiopië - Single Origin

Deze single origin koffie is een mooie gebalanceerde koffie met een vol, mokka aroma. Daarnaast heeft het lichte, frisse fruittonen een wat zoete chocoladeachtige smaken.

Lees meer

Costa Rica - Single Origin

Deze singel origine koffie is een milde, zoete, gebalanceerde koffie met een romige body. Een heerlijke, toegankelijke koffie met tonen van melkchocolade en marsepein.

Lees meer

Guatemala - Direct Trade

Onze Guatemala direct trade koffie heeft bijzondere koffie met een traditioneel karakter. Het is een zoete koffie met tonen van karamel en hazelnoot.

Lees meer

Peru - Direct Trade

Deze Peru direct Trade koffie staat bekend als een van de beste koffie soorten ter wereld! Deze koffie heeft een zacht, vol, bloemig aroma met hints van cacao.

Lees meer

Indonesië - Direct Trade

Onze Indonesië direct trade koffie heeft een intens, vol en stevig aroma met een heerlijke zoete en kruidige smaak van pure chocolade, abrikozen en rozijnen.

Lees meer

Proef onze verse koffiebonen!

.