✓ GRATIS VERZENDING VANAF €30-

koffiebonen blog over de beste verse koffiebonen

Onze Koffie

Om onze klanten te voorzien van de beste fair trade koffiebonen, werken wij via de volgende koffiebeloftes. Zo kan jij genieten van een heerlijk kop koffie!

icoon koffiebranderij

Dagelijks ambachtelijk gebrand

icoon koffiebonen

Single origin & direct trade specialty coffee

icoon koffiebonen verpakking

Supervers thuis geleverd

Specialty coffee

Al onze single origin en direct trade arabica koffiebonen kunnen worden aangeduid als specialty coffee. Maar wat is specailty coffee precies? De uitleg is simpel: specialty coffee zijn koffiebonen die groeien in microklimaten. Voornamelijk 100% arabica koffiebonen. Deze microklimaten zorgen voor unieke smaakeigenschappen in de koffiebonen. Daarnaast worden de koffiebonen worden met de hand geplukt als de rijp zijn. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit koffiebonen. Kortom, crème de la crème binnen de koffiebonen wereld.

Vers • verser • verst

Al onze koffiebonen worden dagelijks ambachtelijk gebrand en binnen 3 dagen na de branddatum vers bij jou thuisbezorgt. Zo blijft de unieke smaak van onze wereldse koffie goed behouden en kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie.

Wij maken gebruik van een valven ventiel in onze verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat de koffiebonen langer vers blijven. Verse koffiebonen ontgassen na het branding proces. Dit is een natuurlijk proces van 3 tot 5 dagen. Zo kunnen onze koffiebonen ontgassen als ze onderweg zijn naar jou en komen ze zo vers mogelijk aan. Verser dan dit kan het niet!

Daarnaast wordt op al onze verpakking de branddatum aangegeven, zo weet je precies hoe vers jouw koffiebonen zijn. De koffiebonen blijven tot wel 2 maanden vers en zijn daarna ook nog te gebruiken. Koffie is namelijk tot 1 jaar lang houdbaar na de branddatum.

Onze koffiebonen

Ontdek het verhaal achter al onze single origin en direct trade arabica koffiebonen

Colombia - Single Origin

Deze single origin koffie is complexen en veelzijdig. Het is een heerlijke, romige, stevige, volle body koffie met tonen van melkchocolade, karamel en perzik.

Lees meer

Ethiopië - Single Origin

Deze single origin koffie is een mooie gebalanceerde koffie met een vol, mokka aroma. Daarnaast heeft het lichte, frisse fruittonen een wat zoete chocoladeachtige smaken.

Lees meer

Costa Rica - Single Origin

Deze singel origine koffie is een milde, zoete, gebalanceerde koffie met een romige body. Een heerlijke, toegankelijke koffie met tonen van melkchocolade en marsepein.

Lees meer

Guatemala - Direct Trade

Onze Guatemala direct trade koffie heeft bijzondere koffie met een traditioneel karakter. Het is een zoete koffie met tonen van karamel en hazelnoot.

Lees meer

Peru - Direct Trade

Deze Peru direct Trade koffie staat bekend als een van de beste koffie soorten ter wereld! Deze koffie heeft een zacht, vol, bloemig aroma met hints van cacao.

Lees meer

Indonesië - Direct Trade

Onze Indonesië direct trade koffie heeft een intens, vol en stevig aroma met een heerlijke zoete en kruidige smaak van pure chocolade, abrikozen en rozijnen.

Lees meer